Лятото е кулминацията на годината - върхът на сладоледа, черешката на

...
Лятото е кулминацията на годината - върхът на сладоледа, черешката на
Коментари Харесай

Нека да е лято! Какво ще ви донесе лятното слънцестоене според зодията

Лятото е кулминационната точка на годината - върхът на сладоледа, черешката на тортата. Яхнали сме гребена на вълната и ни е...шапка на сопа. Стига толкоз фразеологизми – сещате се защо приказваме, тъй като сте го изпитвали. 

Е, положителната вест е, че лятото към този момент публично е тук. Лятното слънцестоене през 2023 е на 21 юни и бележи времето на най-дългия ден и най-късата нощ в годината.  Днес Слънцето има най-мощна сила и дава най-продължително топлота на северното земно кълбо.
 NIVEA Cellular 3в1 за пресен взор с един клик Edna предлага NIVEA Cellular 3в1 за пресен взор с един клик
От следващия ден започваме спускането с влакче към зимното слънцестоене, само че не се тормозете - до края на годината ви очакват още дълги слънчеви дни, заредени с страсти.

Сега, когато достигнахме пиковата точка на годината, можем да разгледаме добре нашия живот от върха. Какво ни оказва помощ, какво ни пречи и по какъв начин да се отървем от нещата, които към този момент не ни служат, с цел да имаме най-незабравимото лято?

Вижте в галерията ни какво ще донесе лятното слънцестоене през 2023 на всяка зодия:
 Какво ще ви донесе лятното слънцестоене съгласно зодията  Какво ще ви донесе лятното слънцестоене съгласно зодията  Какво ще ви донесе лятното слънцестоене съгласно зодията  Какво ще ви донесе лятното слънцестоене съгласно зодията
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР